De Bokkedoorns
Overveen, Noord-HollandFrans
Kenmerken
- Privé diner
- Terras
- Aan het water
- Online reserveren
- Reserveren per email
Aangesloten bij
- Alliance Gastronomique
Waarderingen
- Michelin
2024
Niet meer weg te denken in de kolommen van deze gids. Inmiddels voert Pascal, de derde generatie Beeren, als eigenaar en gastheer dit fijne restaurant met verve aan. En we kunnen rustig spreken van De Bokkedoorns 3.0 met een compleet vernieuwde en moderne inrichting, een jonge zorgvuldig universeel geklede bediening...
2023
Een bezoek aan De Bokkedoorns blijft bijzonder. De plek is idyllisch want gelegen in een prachtig duingebied. Vanuit het geheel gerestylede interieur heb je door de grote raampartij waanzinnig uitzicht op de natuur. Pascal Beeren is de derde generatie die als gastheer en mede-patron aan het roer staat. Samen met...
2022
Pascal, de derde generatie van de familie Beeren, staat inmiddels aan het roer van dit charmante restaurant, gelegen in een prachtig duingebied. Samen met chef-kok Roy Eijkelkamp en de nieuwe maître-sommelier Niels van Overmeire vormt hij een sterk en vakkundig team. De Bokkedoorns heeft inmiddels een geheel nieuw en sfeervol...
2021
Restaurant De Bokkedoorns is al jaren een vaste waarde in deze gids. Deze onlangs geheel gerestylede topzaak ligt op steenworp afstand van Haarlem en Amsterdam, midden in een uniek duingebied. Het uitzicht over een prachtig duinmeer is memorabel. Inmiddels staat de derde generatie Beeren aan het culinaire roer en is...
2020
Alleen al voor het riante uitzicht op het prachtige duinmeer is een bezoek aan De Bokkedoorns de moeite waard. Maar dan zouden we het kooktalent van chef-kok Roy Eijkelkamp tekort doen. Want wat wordt er door hem en zijn team mooi en evenwichtig gekookt in de keuken van ‘De Bok’....
2019
Roy Eijkelkamp is de chef-kok geworden nadat zijn leermeester Menno Post vertrok. Goede keus van John (vader) en Pascal (zoon) Beeren wier familie dit prachtige restaurant al drie generaties beheert. Eijkelkamp werkte vijf jaar onder Lucas Rive en vijf onder Post, zodat hij het klappen van de Bokkedoorns-zweep kent. Zijn...
Word nu lid van Lekker!
- Onafhankelijk bezocht en gerecenseerd
- 100% objectief
- Totaal overzicht van de beste restaurants
Openingstijden
Zondag: | (lunch) 12:00 - 14:30 |
Maandag: | Gesloten |
Dinsdag: | Gesloten |
Woensdag: | (lunch) 12:00 - 14:30 (diner) 18:30 - 21:00 |
Donderdag: | (lunch) 12:00 - 14:30 (diner) 18:30 - 21:00 |
Vrijdag: | (lunch) 12:00 - 14:30 (diner) 19:00 - 21:00 |
Zaterdag: | (lunch) 12:00 - 14:30 (diner) 19:00 - 21:00 |
Meer info
Cuisine:
- Frans
- Internationaal
Diëet:
- Vegetarisch
- Glutenvrije opties
Maaltijd:
- Lunch
- Diner