Recepten

Franse bonen en peultjes met hazelnoot en appelsien
Probeer het nu!

Franse bonen en peultjes met hazelnoot en appelsien

En verrassende combinatie waar jouw gasten gegarandeerd van gaan genieten: Franse bonen en peultjes met hazelnoot en appelsien. In dit recept van Yotam Ottolenghi vertellen we je graag hoe je het maakt!

Tijd
25 min.
Voor
6 pers.
Kenmerken
Yotam Otttolenghi
Recept
Franse bonen
device-pack
Om van te smullen!
"We maken Lekker500 met de consument in gedachten en bieden een rijke schakering van bistro tot sterrenrestaurant"
– Hoofdredacteur Annelies Pijper
  • Uniek - Lekker is dé restaurantgids van Nederland
  • Ervaring - Lekker bestaat al 43 jaar en is marktleider in dit segment
  • Ranglijst - Jaarlijks presenteert Lekker de nieuwe Top-100 en Top-500
  • Pijlers - Lekker is kritisch, objectief en onafhankelijk
  • Unieke content - Interviews, recepten, culinaire trends, boeken en nog veel meer