Recepten

Cambodja
Probeer het nu!

Gebakken barracuda met gembersaus

Dit heerlijke recept komt uit het kookboek Cambodja van Frank Alberti! Hij laat in zijn kookboek Cambodja zien dat dit Aziatische land naast een rijke geschiedenis en cultuur ook een geweldige keuken heeft.

Tijd
10 min.
Voor
2 pers.
Kenmerken
Recept
Barracuda
Gember
Cambodja

Tussendoortje

Ontvang elke week het laatste nieuws
device-pack
Om van te smullen!
"We maken Lekker500 met de consument in gedachten en bieden een rijke schakering van bistro tot sterrenrestaurant"
– Hoofdredacteur Annelies Pijper
  • Uniek - Lekker is dé restaurantgids van Nederland
  • Ervaring - Lekker bestaat al 41 jaar en is marktleider in dit segment
  • Ranglijst - Jaarlijks presenteert Lekker de nieuwe Top-100 en Top-500
  • Pijlers - Lekker is kritisch, objectief en onafhankelijk
  • Unieke content - Interviews, recepten, culinaire trends, boeken en nog veel meer