In de bosrijke omgeving van Bosch en Duin zijn het culinaire restaurant en de bistro van HFSLG (Hoefslag) gevestigd. Tot op de dag van vandaag is deze plek een begrip in Bosch en Duin en zeer geliefd door culinair minnend Nederland. Wat voorheen de bistro was, is nu het culinaire restaurant. De ruimte, door veel gasten ‘de Ruif’ genoemd is verbouwd en opnieuw ingericht! Eten, drinken en genieten zonder opsmuk, dat is wat je hier kunt verwachten. De gerechten die geserveerd worden zijn van absolute topklasse en bereid op basis van de Franse keuken. Hierbij maakt het keukenteam gebruik van de allerbeste dagverse ingrediënten. In combinatie met de trendy ambiance zal jou hier een onvergetelijke gastronomische beleving te wachten staan. Op de menukaart vind je klassieke gerechten en een aantal huisspecialiteiten. In het restaurant nemen chefkok Bjorn Stukje en zijn jonge, getalenteerde team je mee op een culinaire ontdekkingsreis langs de vier seizoenen. In de gerechten worden de puur- en eerlijkheid van producten in waarde gelaten, de spanning zit in de details. Gedurende de gehele avond kun je de enthousiaste keukenbrigade aan werk zien in de open keuken. HFSLG is ook een perfecte ontmoetingsplaats voor zakelijke bijeenkomsten; vergaderen in een van de vier vergaderruimtes, genieten van een zakelijk diner of een netwerkborrel in de mooie tuin.

Adres
Vossenlaan 28, Bosch en Duin (Zeist) Kaart
Contact
030 225 1051 Bellen Zie website
Enkele kenmerken
Chef’s table, vergaderruimte, honden toegestaan, kindermenu, open keuken, parkeerplaats aanwezig, private dining, rolstoelvriendelijk, serre, terras, vergaderzaal

Recensie
Bjorn Stukje is chef Raoul Meuwese opgevolgd en kookt de Frans-internationale keuken in dit klassieke en zorgvuldig ingerichte restaurant van eigenaar Marco Peek. Gastheer en sommelier Bart de Groot serveert...
De Hoefslag van Rob en Marco Peek heeft haar naam veranderd in het hippe HFSLG en is verhuisd naar de begane grond van de stijlvolle bosvilla. Het restaurant telt een...
Patron-cuisinier Karl van Baggem staat niet meer achter de kachel maar geeft advies, Raoul Meuwese is de chef-kok en BHG (Brothers Horeca Groep), de horecaorganisatie van twee Bunnikse discotheekbroers, is...

Kenmerken

Kenmerken van: HFSLG

Cuisine
Frans

Reservering
Online reserveren, Reserveren via email

Dieet
Vegetarisch, Veganistische opties, Glutenvrije opties

Maaltijden
Lunch, Diner

Kenmerken
Chef’s table, vergaderruimte, honden toegestaan, kindermenu, open keuken, parkeerplaats aanwezig, private dining, rolstoelvriendelijk, serre, terras, vergaderzaal

Openingstijden
zondag Gesloten
maandag (lunch) 12:00 - 15:00 (diner) 18:00 - 22:00
dinsdag (lunch) 12:00 - 15:00 (diner) 17:00 - 22:00
woensdag (lunch) 12:00 - 15:00 (diner) 17:00 - 22:00
donderdag (lunch) 12:00 - 15:00 (diner) 17:00 - 22:00
vrijdag (lunch) 12:00 - 15:00 (diner) 17:00 - 22:00
zaterdag (diner) 17:00 - 22:00

Locatie
Vossenlaan 28, Bosch en Duin (Zeist)

030 225 1051

info@hfslg.nl

Brigade

Gerelateerd nieuws