lekker-logo-rotated
lekker-logo-rotated
  • Home
  • Restaurants
  • Top-500
  • Nieuws
  • Inspiratie
  • NHGP
  • Boeken
  • Recepten
  • City Guide

Cookiegebruik
Uw ervaring op deze site wordt verbeterd door het gebruik van cookies. Voor meer informatie: Privacy- en cookiebeleid en Disclaimer
  1. Terug
  2. home
  3. inspiratie
  4. backstage

Backstage

  • Alle rubrieken
  • Musthaves
  • Backstage
  • Hotspots
  • Kookboeken
  • Warenkennis
  • Lekker eropuit
  • Seizoensproduct
Alle rubrieken Musthaves Backstage Hotspots Kookboeken Warenkennis Lekker eropuit Seizoensproduct
Home Restaurants Top-500 Nieuws Inspiratie NHGP Boeken Recepten City Guide
Massimo Bottura

Scherven brengen geluk

Backstage 7 / 01 / 2021

Scherven brengen geluk

Het is niet alleen een plaatje om te zien, maar Oops I dropped the lemon tart van de Italiaanse topchef...

Cocktail party

Cocktail party: 6 feestelijke cocktailrecepten

Backstage 17 / 12 / 2020

Cocktail party: 6 feestelijke cocktailrecepten

Hoewel de feestdagen anders zullen zijn dan wat we gewend zijn, maak je er met deze cocktails hoe dan ook...

Inauguratie Thomas van Santvoort

Nieuw lid Les Patrons Cuisiniers: Chef-kok Thomas van Santvoort

Backstage 15 / 12 / 2020

Nieuw lid Les Patrons Cuisiniers: Chef-kok Thomas van Santvoort

Een bijzonder moment voor eigenaar en chef-kok Thomas van Santvoort van restaurant Flicka* in Kerkdriel. Maandag 14 december werd hij...

Lekker500 editie 2021

Lancering Lekker500 editie 2021!

Backstage 26 / 10 / 2020

Lancering Lekker500 editie 2021!

Lekker500, de onafhankelijke restaurantgids van Nederland die dit jaar voor de 43ste keer verschijnt, heeft een aangepaste vorm waarin een...

Erik van Loo

Hoe heeft chef-kok Erik van Loo de verplichte sluiting beleefd?

Inspiratie 12 / 06 / 2020

Hoe heeft chef-kok Erik van Loo de verplichte sluiting beleefd?

Hoe kijken restaurateurs terug op de verplichte sluiting? Hoe is de heropening gegaan en wat was de grootste uitdaging? Lekker...

Syrco Bakker

Syrco Bakker: "Ik hoop dat de gastronomie meer wordt gewaardeerd"

Inspiratie 10 / 06 / 2020

Syrco Bakker: "Ik hoop dat de gastronomie meer wordt gewaardeerd"

Hoe kijken restaurateurs terug op de verplichte sluiting? Hoe is de heropening gegaan en wat was de grootste uitdaging? Lekker...

François Geurds
Inspiratie 8 / 06 / 2020

François Geurds: "Het servicelevel gaat nu automatisch omhoog"

Fred Mustert
Inspiratie 5 / 06 / 2020

Hoe heeft chef-kok Fred Mustert de verplichte sluiting beleefd?

Chef-kok Edwin Vinke
Backstage 1 / 06 / 2020

Chef-kok Edwin Vinke: "Koks werden klussers en de bediening werd schilder."

Jonnie en Thérèse Boer
Backstage 29 / 05 / 2020

Hoe kijken Jonnie en Thérèse Boer van De Librije terug op de verplichte sluiting?

Soenil Bahadoer
Backstage 27 / 05 / 2020

Soenil Bahadoer over De Lindehof en de effecten van de coronacrisis

Jan en Claudia Sobecki
Backstage 25 / 05 / 2020

Jan en Claudia Sobecki over Tribeca en de effecten van de coronacrisis

Liveblog Moederdag
Nieuws 4 / 05 / 2020

Liveblog week 19: culinaire initiatieven voor Moederdag!

Chef-kok Emile van der Staak
Backstage 28 / 04 / 2020

Een kijkje in de keuken bij De Nieuwe Winkel en de botanische gastronomie

SVH en KHN e-learning
Nieuws 18 / 03 / 2020

SVH en KHN bieden horecamedewerkers die thuis zitten gratis e-learning

Steun de horeca
Nieuws 17 / 03 / 2020

Steun de horeca

Volgende Volgende
lekker-logo

Lekker500 is de onafhankelijke restaurantgids van Nederland.
Vertrouwd sinds 1977

Categorieën
  • Restaurants
  • Top-500
  • Nieuws
  • Inspiratie
  • NHGP
  • Boeken
  • Recepten
  • City Guide
Algemeen
  • Contact
  • Adverteren
  • Colofon
  • Mediakit
  • Bestel Lekker500
Legal
  • Copyright
  • Voorwaarden
  • Disclaimer
  • Klantenservice
  • Privacy- en cookiebeleid